ANA SAYFA > MAGAZİN > Robin Williams hayatını kaybetti...

Robin Williams hayatını kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Robin Williams hayatını kaybetti...

Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, Tiburon kentindeki evinde ölü bulundu.

California Polis Departmanı, ünlü oyuncunun kendisini asarak hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

Polis açıklamasına göre, grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından en son sabah saat 10.00 sıralarında görülen Williams'ın, polis ihbarıyla evine gelen sağlık ekipleri tarafından yerde yatarken bulunduğu, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemediği bildirildi.

Adli Tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamada "Şerif ofisi, ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklanan intihar olduğundan şüpheleniyor ancak nihai ölüm nedeninin belirlenmesi için kapsamlı soruşturmanın tamamlanması gerekmektedir" denildi. Toksikoloji testlerinin ardından bugün içinde adli tıp incelemesinin yapılması bekleniyor.

Oscar ödüllü aktörün yaşamını yitirdiğini doğrulayan temsilcisi Mara Buxbaum da Williams'ın bir süredir şiddetli depresyonla mücadele ettiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Aşan imzayı attı
Sonraki Haber Kadınlar şiddete karşı savunma sanatıyla silahlanacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?