ANA SAYFA > GÜNDEM > Prof. Uysal'dan Karşıyaka'ya üniversite sözü...

Prof. Uysal'dan Karşıyaka'ya üniversite sözü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Prof. Uysal'dan Karşıyaka'ya üniversite sözü...

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olan Prof. Tancan Uysal Karşıyaka Ak Parti İlçe teşkilatı ile buluştu.

Ak Parti’den aday adayı olmak için İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ve Diş Fakültesi Dekanlığı'ndan istifa eden Prof. Tancan Uysal, Ak parti İlçe teşkilatları ile tanışma turlarına hızlı başladı.
34 Yaşında Türkiye’nin en genç profesörlerinden biri olan Uysal’ın şimdiye kadar 8 ilçe teşkilatı ile buluştuğu, İzmir’deki tüm ilçe teşkilatları ile buluşacağı ve tanışacağı belirtildi.
Prof. Uysal’ın Ak Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Prof. Uysal partililere neden aday adayı olduğunu, projelerini anlattı.Ülkeme ve İzmir’e bir şeyler yapmak istediğini, eğitimci olduğu için eğitim, sağlık projelerine ağırlık vereceğini belirten Prof Uysal, Karşıyaka’ya tematik bir üniversite kurulması için çalışacağını belirterek şöyle konuştu, “Tematik Üniversitelere ihtiyaç var. Seçildiğimde Karşıyaka’ya tematik bir üniversitenin kurulması için çalışacağım… Çiğli’de 600 koltuklu diş hastanesi projem hazır… Yüksek Öğretim Bakanlığının kurulması en önemli projem. Doğum izinlerinin artırılmasına çalışacağım” dedi.

Haber ve Fotoğraflar: YILMAZ DURMAZ /Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Küresel Doktorlar Yunanistan yollarında
Sonraki Haber İzmir Barosu'ndan Türk müziği şöleni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?