ANA SAYFA > SAĞLIK > Küresel Doktorlar Yunanistan yollarında

Küresel Doktorlar Yunanistan yollarında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küresel Doktorlar Yunanistan yollarında

Küresel Doktorlar Ege Sağlık Federasyonu Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosluğu’na Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde İşbirliği ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Küresel Doktorlar Ege Sağlık Federasyon Başkanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin YILMAZ, Genel Sekreter Halil GÜNER ve Basın Müşaviri Timuçin GÜNDEM katıldı. Küresel Doktorların uluslararası arenada insanlığa sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgiler aktaran Yılmaz, “ Ziyaretten amacımız, ilk durağı Romanya olan Küresel Doktorların Balkan Coğrafyası insanına sağlık alanında hizmet sunabilmek, sosyal sorumluluğumuz gereği bu işe katkı koymak, bu maksatla da Yunanistan’da bulunan sağlık personeli ve kurumları ile karşılıklı sağlıkta tecrübe paylaşımı projelerinde işbirliğidir. Bu anlamda Yunanistanlı sağlık çalışanlarına zeytin dalı uzatıyoruz. Hem onların bilgi tecrübelerinden istifade etmek ve hem de tecrübelerimizi komşu Yunanistan sağlık çalışanları ile paylaşmak bize mutluluk verecektir. Her geçen gün güçlenen Türk-Yunan dostluğuna bir tuğlada sağlık çalışanları olarak bizler koymak istiyoruz. Biliyoruz ki, insanı sadece insan olma noktasında sevebilmek ona sırf bu yüzden saygı ve hürmet göstermek kaçınılmazdır. Temennimiz gelecek günlerde Yunanistan ile aramızdaki sağlık hizmeti köprüleri bu işbirliği toplantısı vesilesi ile atılmış olur. Sayın Başkonsolosa ’da bizi makamında kabul ettiği için teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Küresel Doktorları makamında kabul eden Başkonsolos Thedore TSAKIRIS ise yaptığı konuşmada“ Böylesi anlamlı bir ziyaretten oldukça memnuniyet duydum. Başkonsolosluğumuza hoş geldiniz. Yunanistan sağlık çalışanları ile sağlıkta tecrübe paylaşımı teklifiniz oldukça manidar. Bu işbirliği teklifinizi takdirle karşıladım. Sağlık alanındaki tecrübe paylaşımı noktasında projelerinize destek vermeye hazırım. İlk iş olarak ta bu teklifinizi Yunanistan’ın ilgili makamları ve sağlık kurumları ile paylaşacağımı bildiririm. Yunanistan’da bulunan bazı Doktorlarda Türkiye’deki sağlık birimleri ile işbirliği yapmak istediklerini bize iletmişlerdi. Bu açıdan bakıldığında da işbirliği teklifiniz bizim için oldukça kıymetli oldu. Ortak projelerde de ilk pilot bölge olarak Yunanistan’ın Kuzey bölgesini tayin edebilir ve bu bölgedeki yerleşim yerlerinden işbirliği faaliyetine başlayabiliriz. Bunun içinde gerekli çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacağız. Bu ve bundan sonraki projelerinizde size destek vereceğimi belirterek ziyaretinizden ötürü de Küresel Doktorlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kruvaziyer turizmine teşvik şart
Sonraki Haber Prof. Uysal'dan Karşıyaka'ya üniversite sözü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?