ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Polisiz'' dediler, Karşıyakalı vatandaşı 460 bin lira dolandırdılar

''Polisiz'' dediler, Karşıyakalı vatandaşı 460 bin lira dolandırdılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Polisiz'' dediler, Karşıyakalı vatandaşı 460 bin lira dolandırdılar

Kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtarak, İzmir genelinde onlarca vatandaşı dolandıran 6 kişilik şebeke polisin başarılı operasyonu sonucunda yakalandı. Şebeke'nin bu yöntemi kullanarak Karşıyaka'da oturan bir vatandaşın 460 bin lirasını dolandırdığı öğrenildi.

Dolandırıcıların foyası, Bornova'da oturan 53 yaşındaki M.G. isimli bir vatandaşı dolandırmaya çalışmalarıyla ortaya çıktı. Uyanık vatandaşın hemen polise gitmesi üzerine olaya el koyan yetkililer kadının ziynet eşyalarını almak için evine gelen S.A ve M.S.E'yi suç üstü yakaladı. Yakaladıkları şüphelilerin bağlantılarını titizlikle inceleyen Emniyet yetkilileri, suçlularla bağlantılı 4 kişiyi daha göz altına aldı.

Şebekenin daha önce Karşıyaka'da G.K.’nin 460 bin TL, yine Karşıyaka'da S.B.’nin 2 bin 350 TL para ve 15 bin TL değerinde ziynet eşyası, Bornova'daki bir parkta F.S.’nin 100 bin dolar, Konak ilçesinde G.İ.’nin 30 bin TL ve yine Konak'ta M.C.’nin 50 bin TL dolandırılması olaylarına karıştığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Önce fotoğraflıyor, sonra resmini yapıyor
Sonraki Haber Aziz Kocaoğlu: Şehrin çehresini değiştiriyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?