ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Önce fotoğraflıyor, sonra resmini yapıyor

Önce fotoğraflıyor, sonra resmini yapıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Önce fotoğraflıyor, sonra resmini yapıyor

Ressam Sevgi Kılınç ilk kişisel sergisini Karşıyaka Belediye’sinde açtı. “Çocukluk aşkım” dediği resim yapma tutkusuna ancak kamudan emekli olduktan sonra profesyonelce başladığını belirten Kılınç “Doğa, çocuklar ve hayvanlar en ilgi duyduğum konular. Resim yapmak istediğin konuyu araştırıp önce fotoğrafını çekiyor, sonra da kendi duygularımı katarak tuvale aktarıyorum” dedi.

21-27 Aralık 2015 tarihlerinde açık kalacak sergide toplam 52 eser bulunuyor.  Yaşadığı ortamlardan yola çıkarak resimler yaptığını belirten Sevgi Kılınç “ Çocukluğumda bulutlara bakar, gördüklerimi kağıda aktarmaya çalışırdım. Kamu kurumundan emekli olduktan sonra arkadaşlarımın önerisiyle resim kurslarına başladım. Ancak öncelikle fotoğrafçılığa başladım. Resmini yapmak istediğim yerin önce fotoğraflarını çekiyorum. Fotoğrafa ayrıca kendi hayal dünyamı da yansıtıyorum” dedi.

Resimlerin kişiler üzerindeki etkilerini merak ettiğini belirten Kılınç, "Olumlu tepkiler alıyorum. Sergiyi gezenlerin yansımalarından çalışmalarıma yeni yönler verebilirim” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Devrim Şehidi Kubilay, törenle anıldı
Sonraki Haber ''Polisiz'' dediler, Karşıyakalı vatandaşı 460 bin lira dolandırdılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?