ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Playstation 4 rekora koşuyor...

Playstation 4 rekora koşuyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Playstation 4 rekora koşuyor...

Sony’nin piyasaya sürdüğü oyun konsolu PlayStation 4, şirketin en hızlı satan modeli olarak önemli bir başarının sahibi oldu.

Sektördeki en devasa rakibi Xbox’ı geride bırakan PlayStation 4, satışa çıktıktan 9 ay sonra 10 milyodan çok sattı ve aynı zamanda kısa sürede fazla satan oyu konsolları arasında da yerini aldı.

Microdsoft tarafından piyasaya sürülen Xbox, istenilen satış rakamına ulaşamadı. Geçtiğimiz günlerde şirket tarafından yapılan açıklamada Microsoft’un Xbox’dan ziyan ettiği açıklanmıştı.

Satış rakamlarında en yakın rakibine devasa bir ayrım atan Play Station, hala en fazla satan oyun konsolu dalında birincilik koltuğuna oturmuş değil.

Nintendo tarafından piyasaya sürülen Wii, satışa çıktığı sene 13 milyon tane satmıştı. PlayStation 4’ün önümüzdeki günlerde satış hızını koruyup Wii’nin tahtına ortak olup olamayacağı ise merakla bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka'da imza krizi yaşanıyor
Sonraki Haber Çeşme'de kruvaziyer turizmi büyüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?