ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'da imza krizi yaşanıyor

CHP Karşıyaka'da imza krizi yaşanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'da imza krizi yaşanıyor

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege’nin yönetiminden memnun olmayan muhalifler, olağanüstü kongreye gidilmesi için düğmeye bastı. Yönetimin pasif kaldığını söyleyen muhalifler, ilçe tabanın görüşlerinin de yönetimin değişmesi yönünde olduğuna değindi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin geride kalmasıyla Adnan Alabay’ı destekleyen bir önceki yönetimin destekçileri düğmeye bastı. 30 Mart’ta İzmir’de alınan sonuçlardan memnun olmayan CHP tabanındaki muhalif isimler, İl yönetimine karşı olağan üstü kongre girişiminde bulunmuş, bazı ilçelerde yönetimlerin değişmesi konusunda imzalar toplanmıştı. Ancak cumhurbaşkanlığı seçim sürecine girildiğinde bu girişim bir süreliğine askıya alınmıştı.

Seçim sürecinin sona ermesiyle harekete geçen Karşıyaka İlçe Örgütünde, konuyla ilgili imzaların bugün hazırlanacağı açıklandı. Yönetime karşı girişilen bu imza hareketliliğine, İl Disiplin Kurulu üyeleri Birol Soylu, Müjdat Ünsalan, Vahdettin Batmaz gibi isimlerin de destek verdiği öğrenildi.

İlçede yaşanan hareketliliğe Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege’den tepki geldi. Karaege, “ Biz hem yerel seçimde hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek oyu almış bir ilçeyiz. Tabi ki imza toplamak, değişim istemez tüzük gereği herkesin hakkıdır. Ama ortada bir gerekçe yok. Bırakın İzmir’i, Türkiye’ye örnek olmuş bir ilçeyiz. Bu yapılanlara ve ‘ilçe değişsin’ diyenlere herkes güler. Bize vatandaşlar da, oy verenler de güler” dedi.

Yönetimde bir huzursuzluğun olmadığını ifade eden Karaege, uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Karaege, “Başından bu yana bazı muhalif isimler hep konuştu. Onların da kim olduğu belli. Sayıları bir elin parmağını geçmez. Baykalcı ve bazı ulusalcı isimler sürekli muhalefet yaptılar. İlçe yönetiminde de, başkanında da bir problem yoktur” diye konuştu.  Karaege, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile de son derece uyumlu çalıştıklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PTT 1.Lig'de ilk hafta programı açıklandı...
Sonraki Haber Playstation 4 rekora koşuyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?