ANA SAYFA > EKONOMİ > Pınar Su kuruluşunun 31. yılını kutladı

Pınar Su kuruluşunun 31. yılını kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Su kuruluşunun 31. yılını kutladı

Türkiye’nin ilk geri dönüşümsüz ambalajlı su markası ve modern su sektörünün yaratıcısı Pınar Su, 31. kuruluş yıldönümünü çalışanlarıyla birlikte kutladı.

Türkiye’nin ilk geri dönüşümsüz su markası ve modern su sektörünün yaratıcısı Pınar Su, 31. kuruluş yıldönümünü kutlama töreninde, şirket bünyesinde 5 yılını dolduran 8, 10 yılını dolduran 9 ve 15 yılını dolduran 3 olmak üzere toplam 20 çalışana başarı ve onurlandırma sertifikaları verildi. Törene, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Su Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Mali İşler ve Finans İcra Başkan Yardımcısı Hikmet Altan, Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu ile Yaşar Holding ve Pınar yöneticileri katıldı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Pınar Su Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar; “Türkiye’de su sektörünün kurucusu ve öncüsüyüz. Türkiye’nin ilk su firması olarak gelecekte de Pınar Su’yu parlak günlerin beklediğine inanıyoruz. 2016 yılında büyüme hedefimize hep birlikte çalışarak ve inanarak ulaşacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber '‘Ben, Feuerbach’' Oyunu izleyiciyle buluşacak
Sonraki Haber Otizmin farkında olun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?