ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > '‘Ben, Feuerbach’' Oyunu izleyiciyle buluşacak

'‘Ben, Feuerbach’' Oyunu izleyiciyle buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
'‘Ben, Feuerbach’' Oyunu izleyiciyle buluşacak

Başrolünde Kağan Uluca’nın oynadığı, seyircinin yoğun ilgi ve beğenisini kazanan Tiyatro4’ün ‘BEN, FEUERBACH’ oyunu dördüncü sezonuna İzmir’de merhaba diyecek. Uluca’nın canlandırdığı Feuerbach karakteri, oyunda deha ile delilik arasındaki ince çizgide geziyor ve seyircinin de kendi çizgisini çizebilmesine imkan tanıyor.

Zifiri karanlıkta başlayan ve bir süre böyle devam eden oyunda ışığı arayan deneyimli aktör Feuerbach, sahnelerden 7 yıl uzak kaldıktan sonra sahneye kavuşma arzusuyla bir yönetmen ile görüşmek üzere tiyatroya geliyor. Ancak onu değerlendirecek yönetmenin henüz gelmediğini öğreniyor ve ona eşlik eden asistan ile yönetmeni beklemeye başlıyor. Salonu dolduran seyirciler ise, Feuerbach’ın sahnede kalma çabası ile trajikomik bir hal alan bu bekleme sürecinde soluksuz bir performansa tanık oluyor.          

Oyunda “Feuerbach” rolünde Kanal D’nin Şeref Meselesi dizisinden Nihat olarak tanıdığımız Kağan Uluca, “Asistan” rolünde ise Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda 2013’de sahnelenen ‘Damdaki Kemancı’ oyununda “Sütçü Tevye” rolüyle dikkat çeken, yeni dönem yetenekli oyuncularından Aytunga Atatoprak sahne alıyor. Sahnede Kağan Uluca ve Aytunga Atatoprak’a “kadın” rolünde Nilay Gök eşlik ediyor.

Tiyatro4, oyunu 2016 Turnesi kapsamında 8 Ocak 2016 Cuma saat 20.00'de Narlıdere AKM’de sahneleyecek. Ortak Sahne’nin organize ettiği etkinlik için biletler Biletix’ten ve Tiyatro Gişeleri’nden temin edilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka başkanını seçiyor
Sonraki Haber Pınar Su kuruluşunun 31. yılını kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?