ANA SAYFA > EKONOMİ > Pınar Su “Gelecek Bizim” dedi

Pınar Su “Gelecek Bizim” dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Su “Gelecek Bizim” dedi

Pınar Su, “Gelecek Bizim” temalı bayi toplantısını Çeşme Altınyunus’ta gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Pınar Su’nun yeni devreye giren kaynağı ile birlikte daha güçlü ve iddalı olduklarını belirtti.

1984 yılında Türkiye'de ilk kez ambalajlı suyu tüketiciler ile buluşturarak sektöre öncülük eden Pınar Su, bayi toplantısını Çeşme Altınyunus’ta gerçekleştirdi. Sağlıklı nesiller için sağlıklı suyu dünyadaki en son teknolojilerle şişeleyerek tüketicilerine sunan Pınar Su’nun bayi toplantısına Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Yöneticileri ve Pınar Su’nun 500’den fazla bayisi katıldı.

Toplantıdaki konuşmasında Pınar’ın insan sağlığı için hayati öneme sahip et, süt, balık ve su gibi temel gıda maddelerinin sağlıklı ve kaliteli üretimini yaptığını belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar;

“Pınar Su olarak hızla büyüyen içecek sektöründe verimlilik, hız ve hizmet kalitesine odaklanarak büyümeyi hedefliyoruz. Yeni hizmete aldığımız Uludağ kaynağımızda damacana su üretimine başladık. Yeni kaynağımız için toplamda 70 milyon TL yatırım gerçekleştirdik. Madran, Gökçeağaç ve Akçaağaç’ın ardından devreye aldığımız Uludağ kaynağı ile birlikte toplamda 4 farklı ve üstün özelliğe sahip Pınar Su’ları tüketicilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sektörün kurucusu ve öncü markası olarak hedefimiz sürdürülebilir liderliktir” diye konuştu.

Geleceğin en önemli ve stratejik sektörleri arasında olan gıda, su ve enerji alanında faaliyet gösterdiklerini söyleyen Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, “Devreye alınan Uludağ kaynağı ile birlikte toplam 2 milyon tona yakın yıllık kapasiteye ulaştık. Teknoloji çağında dijitalleşmenin önemini biliyor ve alt yapımızı buna göre hazırlıyoruz, Pınar Su dijitalleşme endeksinde en öncü şirketlerimiz arasında bulunuyor” dedi.

Pınar Su’nun son teknoloji sistemleri ile hızlı ve hijyenik üretim yaparak geleceğin markası olduğunu ifade eden Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu; “Başta Almanya olmak üzere Amerika’dan Çin’e 30’dan fazla ülkeye ihracat yaparak Türkiye’nin toplam su ihracatının üçte birini gerçekleştiriyoruz. Yurt içi ve yurt dışında tüketicinin olduğu her yerde Pınar Su’yla tüketicileri buluşturacağız” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İAL Model Birleşmiş Milletler Konferansı İzmir Üniversitesi’nde yapıldı
Sonraki Haber Bostanlı’nın göbeğine çekici parkı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?