ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK'nin bir sonraki Galatasaray maçı da seyircisiz...

Pınar KSK'nin bir sonraki Galatasaray maçı da seyircisiz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK'nin bir sonraki Galatasaray maçı da seyircisiz...

Türkiye Basketbol Ligi'nde 24 Aralık'ta ev sahibi olduğu Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Pınar Karşıyaka'nın sarı kırmızılı ekiple bir sonraki iç saha müsabakasını da da boş tribünler önünde oynayacağı ortaya çıktı.

 Sezon başında Disiplin Yönergesi'nde yapılan değişiklikle, seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin, ceza aldığı maçtaki rakibiyle kendi sahasında oynayacağı ilk karşılaşmayı da seyircisiz oynayacağı hatırlatılarak uygulamanın Pınar Karşyıyaka için de geçerli olduğu bildirildi.

Bu konuda yaşanan tereddütleri gidermek için yazılı açıklama yapan Türkiye Basketbol Ligi Direktörlüğü, şu bilgiyi verdi:

"Verilen ceza gereği bu sezon (2014-2015) Pınar Karşıyaka önümüzdeki ilk iki ev sahibi olduğu maçı seyircisiz oynayacaktır. Bu sezon Play off'ta eşleşmeleri halinde veya olmazsa bir sonraki sezon (2015-2016) Pınar Karşıyaka ev sahibi olduğu ilk Galatasaray Liv Hospital maçı da seyircisiz oynanacaktır. Eğer 2015-2016 sezonunda Pınar Karşıyaka-Galatasaray Liv Hospital maçı gerçekleşmezse, 2016-2017 sezonunda ceza kendiliğinden kalkacaktır."

İŞTE O MADDE:

"11.5. Maçları Seyircisiz Oynatmak Cezası

Seyircilerin tutum ve davranışlarından doğan saha olayları ve tecavüzler nedeniyle (veya genel güvenliğin zorunlu kıldığı hallerde) spor kulüplerinin, kendi salonlarında veya başka salonlarda maçlarının seyircisiz oynatılmasıdır.

Seyircisiz oynama cezası alan kulüpler takip eden ev sahibi olarak oynayacağı müsabakanın yanı sıra, ceza aldığı müsabakadaki rakip takımla kendi sahasında oynayacağı ilk müsabakada yine seyircisiz oynayacaktır. Bu ceza takip eden sezondan sonra ortadan kalkar.

Seyircisiz oynama cezası alan kulüplerin müsabakalarını Lig Yönergelerinde belirlenen kişiler izleyebilirler."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir’den “cüruf harekatı”
Sonraki Haber Gaziemir'deki fuarın çoğu bitti azı kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?