ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyakalılar taraftara imza verdi...

Pınar Karşıyakalılar taraftara imza verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyakalılar taraftara imza verdi...

Pınar Karşıyaka coachu Ufuk Sarıca, kaptanı İnanç Koç, Kenny Gabriel ve Bobby Dixon imza gününde taraftarlarıyla bir araya geldi.

Koç, Gabriel, Dixon ve Sarıca, Karşıyaka Çarşı’da taraftarların formalarını, kaşkollarını imzaladı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ufuk Sarıca, mükemmel bir yıl geçirdiklerini savunarak, “Çok gururluyum. 2015’te umarım bu sene gibi aynı şekilde geçer. Hedefler asla bitmez her zaman çıtayı yüksek tutan biriyim, oyunculuk zamanımda da böyleydim.” diye konuştu.
Pınar Karşıyaka’da Cemal Nalga’nın transferiyle kadrodaki pivot sayısı 4’e çıkarken, yönetimin şimdilik takımda operasyon düşünmediği öğrenildi. Kadrosunda bu mevkide görev yapan Palacios, Mutlu ve Egemen’i de bulunduran yeşil kırmızılılar, karar vermek için genç yıldız adayı Egemen’in belindeki sakatlığın iyileşmesini bekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu’ndan Ankara harekatı
Sonraki Haber 6 bin öğrenciye mandalina suyu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?