ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da kombine fiyatları belirlendi

Pınar Karşıyaka'da kombine fiyatları belirlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da kombine fiyatları belirlendi

Pınar Karşıyaka'da yeni sezon kombine bilet ve VIP kart fiyatları açıkladı.

Hazırlık turnuvaları, ligde normal sezon ve play off müsabakaları ile FIBA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını kapsayan kartlarda öncelik geçen sezonki kart sahiplerine verildi. Kartlarını yenilemek isteyen taraftarlar, 7-18 Ağustos tarihleri arasında geçen sezonki fiyatlarla koltuklarını koruyabilecek. Genel satış 19 Ağustos'ta yine geçen sezonki fiyatlarla başlayacak, 30 Ağustos'tan sonra yeni sezon fiyatları geçerli olacak.
Normal tribün kombinelerinin yeni sezon fiyatı 550 TL; C4, C6, T ve VIP D tribünü 1650 TL; VIP B ve C, 2000 TL; VIP A, 2200 TL; Platin kart ise 2750 TL olarak belirlendi.Ödemelerde nakit ve kredi kartı kullanılabileceği, reklam çalışmaları nedeniyle kart teslimlerinin ileriki bir tarihte duyurularak, Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki basketbol altyapı şubesinden yapılacağı açıklandı. Kombine yenileme ve satışlar 10.00-19.00 saatleri arasında yapılacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka turkuaz renk forma yaptıracak...
Sonraki Haber Karşıyaka Erzincan ile yenişemedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?