ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka turkuaz renk forma yaptıracak...

Karşıyaka turkuaz renk forma yaptıracak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka turkuaz renk forma yaptıracak...

Karşıyaka, yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımını hafta sonu yapacak.

Sponsor olduğu Karşıyaka’da futbol şube sorumlusu olan Şevket Pehlivan, yönetimin yeni sezon için anlaştığı forma şirketinin kendileri için 5 farklı forma dizayn ettiğini belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda, 12 Ağustos Cumartesi ya da 13 Ağustos Pazar günü, formalarımızı futbolcularımızla tanıtacağız. Kreasyonda yeşil kırmızı renklerin yanı sıra turkuaz renkli forma da yer alacak. Taraftarlarımızın yeni sezon formalarımızı beğeneceğine inanıyoruz. Legea farklı tasarımlarıyla bizleri tatmin etti" açıklaması yaptı.
Aynı gün 2017-18 sezonu kombine fiyatlarının da açıklanacağını ifade eden Pehlivan, "Kombine alana forma kampanyası yapmayı düşünüyoruz.  Ayrıca bu lansmanda 5 adet formayı açık artırma ile satışa sunup gelir elde edeceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Anlaştılar... Vapur seferleri başlıyor...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da kombine fiyatları belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?