ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Uşak'ta zorlanmadı

Pınar Karşıyaka, Uşak'ta zorlanmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Uşak'ta zorlanmadı

Türkiye Basketbol Ligi 15.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Uşak Sportif'i 88-78 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreğine her iki ekip de temkinli başladı. İlk beş dakika geçildiğinde ev sahibi ekip birçok hücumundan boş dönerken, Pınar Karşıyaka 6-11 ile skor üstünlüğünü elinde tutan taraf oldu. Çeyreğin sonlarına doğru farkı artıran Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 11-25 önde tamamlayan taraf oldu. İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka aradaki farkı iyice açarak durumu 29-47 yaptı ve soyunma odasına da önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyrekte Pınar Karşıyaka oyundaki üstünlüğünü sürdürdü ve bu çeyreği de toparlanma çabası içinde olan Uşak Sportif önünde 50-63 üstün kapattı. Son çeyrekte Uşak Sportif farkı kapatmak için çaba sarf ederken, önemli silahı Warren'ın 4 faule ulaşması takımı adına sıkıntı oldu. Son bir dakikaya girilirken Uşak Sportif farkı 8 sayıya kadar düşürmeyi başardı. Fakat Pınar Karşıyaka oyunu bırakmadı ve karşılaşmadan 78-88 galip ayrılan taraf oldu.

Uşak SPORTİF: Warren 19, Rahim Rızvanoğlu 5, Zupan 9, Buckner 7, Sertaç Şanlı 8, İbrahim Yıldırım 1, Fells  14, Jelinek 15

PINAR KARŞIYAKA: Palacios 15, Strawberry 2, Dixon 24, Erken Veyseloğlu 9, Gabriel 11, Cemal Nalga 4, Diebler 22, Soner Şentürk 1

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ofoedu pişman dönmek istedi, ama...
Sonraki Haber CHP Karşıyaka'da Özuslu başkanlığı devraldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?