ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka'da Özuslu başkanlığı devraldı

CHP Karşıyaka'da Özuslu başkanlığı devraldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka'da Özuslu başkanlığı devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Özuslu, görevi eski ilçe başkanı Ali Karaege’den düzenlenen törenle devraldı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nın devir teslim töreni gerçekleşti. CHP Genel Merkezi tarafından göreve getirilen Mustafa Özuslu, eski ilçe başkanı Ali Karaege'den görevi devraldı. Düzenlenen törene, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, eski İlçe Başkanı Ali Karaege'nin yanı sıra, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Mustafa Özuslu, tek düşüncelerinin partinin başarısı olduğunu ifade etti. Özuslu, "Varsa kırgınlıklarımızı bir kenara bırakacağız ve birlikte omuz omuza çalışarak, partimizin oylarını en yukarıya taşıyacağız. Önümüzde genel seçimler var. Örgütümüzün başarısını sürdürmek ve yeni rekorlar kırmak için sokakta olacağız. Bunu hep birlikte yapacağız ve başarıyı yakalayacağız" dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Uşak'ta zorlanmadı
Sonraki Haber Karşıyaka AG, 2.yarıya Antalya galibiyetiyle başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?