ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka tur için sahada!..

Pınar Karşıyaka tur için sahada!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka tur için sahada!..

Eurocup 8'li Finaller rövanş maçında Pınar Karşıyaka temsilcilerimiz Galatasaray Odeabank ile karşılaşıyor.

67-64 Pınar Karşıyaka galibiyetiyle biten İzmir'deki maçın rövanşı yarın saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İlk maçta 3 sayılık avantajı bulunan Pınar Karşıyaka kazanması, 3 sayının altında kaybetmesi veya maçın beraberlikle tamamlanması durumunda turu geçen taraf olacak. Galatasaray Odeabank'ın bir üst tura adını yazdırması için sahadan en az 4 sayılık galibiyetle ayrılması gerekiyor. Karşılaşmanın 3 sayıyla Galatasaray Odeabank lehine tamamlanması halinde ise uzatma oynanacak.

Pınar Karşıyaka'da karşılaşma öncesinde Juan Palacios'un dışında Kerem Gönlüm, Lazeric Jones ve Josh Carter'ın da sakatlıkları bulunuyor.

İlk maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da rakip takım taraftarı salona alınmayacak.

Avrupa kupalarında kendi aralarında 39.maça çıkacak olan Türk temsilcileri, 6. kez elemeli turlarda birbirlerine rakip oldu. Daha önceki eşleşmelerde Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Tuborg ve Türk Telekom birer kez rakiplerine üstünlük kurarak turu geçen ekipler olmuşlardı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ''Fantastik Edebiyat'' günleri düzenlendi
Sonraki Haber Çocukları hedef alan sapık yakalandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?