ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de ''Fantastik Edebiyat'' günleri düzenlendi

İzmir'de ''Fantastik Edebiyat'' günleri düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ''Fantastik Edebiyat'' günleri düzenlendi

İzmir Gelişim Koleji 20.nci kuruluş yılına özel bir etkinlikte İzmirlileri buluşturdu. Öğrencilerin yaratıcı yönlerini, hayal güçlerini daha da açığa çıkarabilmek, onlara edebiyatın farklı yönlerini gösterebilmek amacıyla planlanan İzmir’de Fantastik Edebiyat Günleri programı;İzmir Gelişim Koleji ve Gediz Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşti.

İki gün süren etkinliğin ilk gününde İzmir Gelişim Koleji'nde tiyatro salonunda yapılan açılış sonrasında Ertaç Altınöz’ün dijital resim çalışması sunumunu izlenirken ;aynı gün iki oturum halinde fantastik edebiyatın Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Doğu Yücel, Sadık Yemni, Gündüz Öğüt ve Gülşah Elikbank öğrencilerle birlikte atölye çalışmalarını gerçekleştirdi.

Etkinliğin ikinci gününde Gediz Üniversitesinde Buket Uzuner, Tuna Kiremitçi, İnci Aral ve Enver Aysever fantastik edebiyatla ilgili düşüncelerini öğrencilerle paylaştı.

 İzmir Gelişim Koleji Tiyatro Salonu’nda yapılan kapanış töreninde de güne özel plaketler ve zeytin fidanları  yazarlara takdim edildi. Lise ve üniversite öğrencilerinden büyük ilgi gören bu etkinliği İzmir’in farklı bölgelerinden otuza yakın okuldan beş yüzün üzerinde öğrenci takip etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gıda ihracatçıları gözünü Tayvan'a dikti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka tur için sahada!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?