ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka transferde acele etmeyecek

Pınar Karşıyaka transferde acele etmeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka transferde acele etmeyecek

Pınar Karşıyaka'nın antrenörlük görevine getirdiği Aleksandar Trifunovic, sözleşme imzalarken transfer de masaya yatırıldı.

Birçok kulübün transfer listesine girdiği öğrenilen Ponitka'nın sözleşmesinin sürdüğü ekipte kontratları biten Summers, Owens ve Muhammed'le yeniden anlaşılmayacak. Yeni sezon için opsiyonlu sözleşmeleri bulunan Brown, Green ve Petway'le de beklenildiği gibi yollar kesin olarak ayrılacak. Geçen yıl Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran Trifunovic, takımın genç oyuncularıyla ilgili kararını, ilk etap çalışmalarının ardından verecek. Yetersiz bulunan isimler ya kiralık verilecek ya da genç takımda forma giyecek.

Öncelikle yerli transferini ele alacaklarını söyleyen Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, şu bilgileri verdi: "Hocamızla bizim ilgilendiğimiz ve onun listesindeki isimleri görüştük. Takip edip kararını verecek. Transfer bayramdan sonra başlar ama kimse bizden 3-5 gün içinde tüm takımı oluşturmamızı beklemesin. Özellikle yabancı oyuncu konusunda çok alternatif var. Kadromuz temmuz sonu ağustos başında tamamlanır. Yeni sezonda kadromuzda 5 veya 6 yabancı ile yetenekli yerli oyuncular forma giyecek."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir-Foça deniz seferleri yeniden başlıyor
Sonraki Haber Kaymakam Yücel: 24 saat şehit ve gazi ailelerimizin emrindeyiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?