ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel: 24 saat şehit ve gazi ailelerimizin emrindeyiz

Kaymakam Yücel: 24 saat şehit ve gazi ailelerimizin emrindeyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel: 24 saat şehit ve gazi ailelerimizin emrindeyiz

Karşıyaka’daki şehit ailelerini Ramazan ayında da yalnız bırakmıyorlar.

Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne ile Karşıyaka’daki şehit ailelerine ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Kaymakam Yücel, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu, günün 24 saatinde şehit ve gazi ailelerinin ve yakınlarının emrinde olduklarını belirterek şunları söyledi. "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. Sizlerde şehit olmuş bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bize emanetisiniz. Hakkınızı hiç bir zaman ödeyemeyiz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Bizler ve Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir” dedi.

Kaymakam Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Karaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne’nin 1987 yılında şehit olan Er Turabi Karagöz’ün babası Nesip ve Fatime Karagöz ve 1993 yılında şehit olan Er Yakup Boğa’nın annesi Cemile Boğa ve birlikte yaşadığı kızı yeliz Gezer’i ziyaretleri sırasında duygulu anlar yaşandı.

Şehit ailelerine hediyelerin yanı sıra şehit mezarlarına asılmak üzere yeni bayraklar hediye edildi. Şehit aileleri, Kaymakam Yücel ve beraberindekilerin kendilerini sık sık ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka transferde acele etmeyecek
Sonraki Haber Gode Cengiz mezarı başında anıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?