ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka transfer harekatını yabancı uzunla bitirecek

Pınar Karşıyaka transfer harekatını yabancı uzunla bitirecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka transfer harekatını yabancı uzunla bitirecek

Yeni sezon öncesi geçmişte olduğu gibi düşük maliyetli fakat yetenekli oyunculardan oluşan bir kadro oluşturmaya çalışan Pınar Karşıyaka’da, transfer harekatı sona eriyor.

Boşnak çalıştırıcı Nenad Markovic yönetiminde genç, hırslı, yetenekli ve düşük maliyetli bir kadro oluşturarak başarı arayacak olan Pınar Karşıyaka’da, transfer harekatı sona eriyor. Kadrolarını büyük ölçüde oluşturduklarını ve son olarak yabancı bir uzun alacaklarını söyleyen Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, “4-5 numara mevkisinde forma giyecek, yabancı bir uzun alacağız. Bu bölgeye de takviye yaptıktan sonra transferi kapatacağız” dedi.

Pınar Karşıyaka daha önce iç transferde Soner Şentürk ve Muhammed Baygül’le yeniden anlaşma sağlamış, genç oyuncusu Egemen Güven’le de yola devam kararı almıştı. Yeşil kırmızılılar ayrıca Trabzonspor Medical Park’tan Erdi Gülaslan ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kaf Kaf yabancı transferinde ise Kevin Dillard, Dajuan Summers, Josh Boone ve Mateusz Ponitka’yı renklerine bağlamıştı.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi'nde Rektörlük devir teslimi töreni gerçekleştirildi
Sonraki Haber ''Bizim Mahalle'' projesine start verildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?