ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Trabzon’da fırtına gibi esti

Pınar Karşıyaka, Trabzon’da fırtına gibi esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Trabzon’da fırtına gibi esti

Eurocup 2. Tur K Grubu'nda Trabzonspor karşısında “Tamam mı? Devam mı?” maçına çıkan Pınar Karşıyaka, başından sonuna kadar üstün götürdüğü karşılaşmadan galip ayrılayarak Eurocup’ta şansını son haftaya taşıdı.

Pınar Karşıyaka maça İverson, Can Altıntığ, Josh Carter, Keny Gabriel, Kenan Sipahi beşlisiyle başladı. Ev sahibi Trabzon ise Ryan Thompson, D. Hardy, Velickoviz, Derwin Kitcher, Kitchen, Stipanovic beşiyle sahaya çıktı.

Karşıyaka hücumuyla başlayan karşılaşmada iki takım da ilk ataklarından yararlanamadı. Karşıyaka 3. hücumunda Iverson’la sayıyı buldu ve karşılaşmanın açılışını yaptı. Çeyreğin büyük bölümünde Karşıyaka üstünlüğünü sürdürse de Trabzonspor dış atışlarla farkın açılmasını engelledi ve Pınar Karşıyaka çeyreği 17-16 önde tamamladı. Karşıyaka ikinci çeyrekte ise rüzgar gibi esti. Çeyreğe Lazoric Jones’un 3’lüğüyle başlayan yeşil kırmızılılar arkaya arkaya bulduğu basketlerle rakibinin üzerindeki baskısını arttırarak farkı 15 sayıya kadar çıkarttı. Çeyrek boyunca hepsi serbest atışlardan olmak üzere yalnızca 5 sayı bulabilen ev sahibi Trabzonspor, rakibi Pınar Karşıyaka’nın devreyi 36-21 önde kapatmasına engel olamadı. Üçüncü çeyrekte de baskılı oyununu sürdüren Karşıyaka, farkı 26 sayıya kadar çıkarttı ve son çeyreğe 55-30 önde başladı. Son çeyreğe de arka arkaya bulduğu sayılarla başlayan ve farkı iyice arttıran Karşıyaka, çeyreğin son bölümlerinde genç sporcularını dönüşümlü olarak oyuna sokarak skoru korumaya yönelik bir oyun oynadı ve karşılaşmadan 76-43’lük skorla galip ayrıldı. Karşıyaka adına maçın en skorer oyuncusu 14 sayı 8 riabund üreten Colton Iverson olurken, ev sahibi Trabzonspor’un en skorer ismi 10 sayı ribaund üreten Stipanovic oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya 14.500 TL. ceza...
Sonraki Haber KSK'den açıklama: Tesisleri yönetimimiz takip ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?