ANA SAYFA > SPOR > KSK'den açıklama: Tesisleri yönetimimiz takip ediyor...

KSK'den açıklama: Tesisleri yönetimimiz takip ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den açıklama: Tesisleri yönetimimiz takip ediyor...

Karşıyaka Yönetim Kurulu, Karşıyaka'da devam eden stat ve salon projeleri için, eski ve yeni yönetimden isimlerin içerisinde bulunduğu bir komisyon oluşturuldması üzerine resmi sitede bir aöçıklama yaptı. Açıklama şöyle:

YÖNETİM KURULUMUZUN AÇIKLAMASI

 Divan Kurulumuz tarafından medyaya, stad ve salon inşaatlarımızla ilgili ‘Görülen lüzum üzerine’ bir komisyon oluşturulduğu ve kararın yönetimimize bildirildiği duyurulmuştur. Karşıyaka’mızda Divan Kurulu bir danışma organı niteliğindedir. Görev ve yetkilerinin sınırları tüzüğümüzle çizilmiştir.Tüzüğe göre de Divan Kurulunun böyle bir görev ya da yetkisi bulunmamaktadır. Tam tersine, tüzüğümüzde “tesislerin korunması, gelişmesi ve yönetimi için gerekli önlemleri almak” Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri arasında sayılmaktadır.

Daha da önemlisi, tüzüğümüzde kulübümüzün organları sayılırken Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu zorunlu organlar arasında sayılırken, Divan Kurulu “diğer organlar” başlığı altında düzenleme altına alınmıştır.

Önemle üzerinde durmak ve hatırlatmak gerekir ki, yine tüzüğümüze göre, zorunlu organlar dışında başka organlar kurulabilse de, bu organlara Genel Kurul, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulunun görev, yetki ve sorumluluklarının devredilemeyeceği açık bir şekilde tüzüğümüzde hüküm altına alınmıştır.

Bu nedenle, Divan Kurulumuzun “yetki devri” anlamını taşıyacak olan bu bildirisinin hukuki bir dayanağı bulunmamaktadır.

Kulübümüzle ilgili her türlü tasarruf ve yetki seçilmiş yönetim kurullarındadır. Divanın yönetimimizle komisyonla ilgili bir bilgi paylaşımı olmamıştır. Yönetimimiz, stad ve salon inşaatları hususunda gerek belediyeler gerek siyasiler gerek bürokratlarla sürekli temas halindedir.

Kulübün Kurtuluş Savaşı’nı sürdürürken her platformda stad ve salon konusunda girişimimiz de sürmektedir. Nitekim geçtiğimiz ay stad inşaatımızın ihalesinin mahkeme kararıyla iptal edilmesinin ardından Başkanımız Fatih Diniz, acilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla görüşerek projenin karşısına yeni engel çıkarılmayacağına dair söz almıştır.  Kulübümüzün kurtuluşu olarak gördüğümüz tesisleşme konusunda asla geri adım atmayacağımızın, projelerin her an takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz. Stad ve salon konusunda tüm yetki, karar ve uygulama yönetim kurulumuzdadır. Konuyla ilgili otorite ya da irade boşluğu yoktur. Olması da düşünülemez.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Trabzon’da fırtına gibi esti
Sonraki Haber Balbay'ın Cumhuriyet'teki işine son verildi!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?