ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Torku Konyaspor'a uzatmada kaybetti

Pınar Karşıyaka, Torku Konyaspor'a uzatmada kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Torku Konyaspor'a uzatmada kaybetti

Spor Toto Basketbol Ligi 11.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Torku Konyaspor'a uzatmada 79-77 mağlup oldu.

Müsabakaya Pastal'ın üçlüğüyle başlayan Torku Konyaspor, Palacios, Soner Şentürk ve Gabriel'in sayılarına engel olamadı ve mücadelenin 5. dakikası 14-8 Pınar Karşıyaka'nın üstünlüğüyle geçildi. Plisnic,Tucker, Williams ve Jefferson'un basketleriyle farkı kapatmaya çalışan Torku Konyaspor'a, Can Atıntığ, Josh Carter ve Kenan Sipahi ile karşılık veren Pınar Karşıyaka, ilk periyodu 24-12 önde tamamlandı. İkinci periyoda sert savunma uygulayarak başlayan Torku Konyaspor, çeyrek boyunca Pınar Karşıyaka'ya sadece 6 sayı şansı tanıdı. Plisnic, Tucker ve Doğukan Sönmez'in bulduğu basketlerle etkili olan Torku Konyaspor, 17. dakikada farkı 3 sayıya (23-26) indirdi. Periyodun kalan bölümünde konuk ekip rakibinin öne geçmesine izin vermedi ve soyunma odasına 30-27 önde gitti. 

Üçüncü periyoda etkili başlayan Pınar Karşıyaka, Josh Carter'ın elinden bulduğu sayılarla 8-0'lık seri yakaladı ve 21. dakikayı 38-27 üstün geçti. Torku Konyaspor, Bremer, Tucker ve Jefferson ile kaydettiği sayılarla maça ortak olmaya çalışırken, Pınar Karşıyaka ise Kenan Sipahi ve Josh Carter ile dış atışlarda etkili oldu. Maçın 25. dakikasını 49-43 önde geçen Pınar Karşıyaka, son çeyreğe de 55-47 üstün girdi. Dengeli başlayan son çeyrekte taraftarının desteğini arkasına alan Konya temsilcisi, maçın bitimine 5 dakika kala eşitliği (59-59) sağladı. Hücumda etkinliğini sürdüren Torku Konyaspor, Bremer, Plisnic ve Williams ile bulduğu sayılarla öne geçti: 66-63. Son dakikaları karşılıklı basketlerle geçen final periyodu 70-70 sonuçlandı ve karşılaşma uzadı.


Uzatma bölümüne Gabriel'in üçlüğüyle başlayan Pınar Karşıyaka, sert savunma uygulayarak, rakibini dış atışlara zorladı. Williams ve Plisnic ile hücum ribaundlarında etkili olan Torku Konyaspor, bu oyuncular ile bulduğu sayılarla 43. dakikada 74-73 öne geçti. Ev sahibi takım, bitime 2 saniye kala Tucker'dan bulduğu basketle karşılaşmayı 79-77 kazandı.

TORKU KONYASPOR                                                 PINAR KARŞIYAKA


Fotoğraf: Fatih Şeker

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zarife yalnızlıktan kurtuldu
Sonraki Haber Binali Yıldırım, İZBAN'ı test etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?