ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka lige Banvit galibiyetiyle başladı

Pınar Karşıyaka lige Banvit galibiyetiyle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka lige Banvit galibiyetiyle başladı

Türkiye Basketbol Ligi 1.haftasında Pınar Karşıyaka evinde ağırladığı Banvit'i 64-60 mağlup etti.

Karşılaşmaya Pınar Krşıyaka Bobby Dixon ve Diebler'ın sayılarıyla başlarken Banvit Mejia ve Rowland ile etkili oldu. Barış ve Dixon'ın sayılarıyla yeşil kırmızılılar ilk çeyreği 19-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Banvit Mejia ve Rowland ile skor üretmeyi sürdürüken Pınar Karşıyaka Egemen Güven'in üst üste faulden buluğu sayılarla skor üstünlüğünü korumaya devam etti. Devre 33-28 Karşıyaka üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Palacios ve Diebler ile etkili olan Karşıyaka'ya Banvit Dargicevic ile cevap verdi. Yeşil kırmızılılar Dixon ve Diebler'in bulduğu üçlüklerle farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Son çeyreğe 52-42 Karşıyaka üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Barış ve Strawbery ile etkili olan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 64-60 kazandı.

Pınar Karşıyaka'da Bobby Dixon 15 sayı 2 ribaund2 asist ve D.J Strawberry 15 sayı 2 ribaund 1 asist ile oynadı. Banvit'te ise Vladimir Veremeenko 13 sayı 5 ribaund 1 asist ile takımının en skorer ismi oldu.

Fenerbahçe Ülker'i yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 2. kez kazanan Pınar Karşıyaka, ligdeki Banvit maçından önce sevincini taraftarıyla paylaştı.

Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşmadan önce Cumhurbaşkanlığı Kupası için bir tören düzenlenirken, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası salonun ortasına getirildi.

Salonun ışıkları kapatıldığı törende tek tek sahaya çağrılan basketbolcular, seromoniye "Şampiyon takımı tutmadık, tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık. Şampiyon Karşıyaka" yazılı ve üzerinde Cumhurbaşkanlığı Kupası maçındaki kupa töreninden bir fotoğraf bulunan tişörtlerle çıktı.

"Şampiyon Kaf Sin Kaf" tezahüratlarında bulunan Karşıyakalı taraftarlar başantrenör Ufuk Sarıca'ya yoğun ilgi gösterdi

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CKD Karşıyaka Şubesi'nden dayanışma yemeği
Sonraki Haber Mete Babaoğlu tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?