ANA SAYFA > GÜNDEM > CKD Karşıyaka Şubesi'nden dayanışma yemeği

CKD Karşıyaka Şubesi'nden dayanışma yemeği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CKD Karşıyaka Şubesi'nden dayanışma yemeği

Cumhuriyet kadınları Derneği Karşıyaka Şubesinin Bostanlı Vilayetler evinde yapmış olduğu Dayanışma yemeğine CKD Genel Başkanı Canan Arıtman ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ile çok sayıda Cumhuriyet Kadını katıldı.

İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in CKD Karşıyaka şubesine üye olduğu gecede Birgül Ayman Güler'in üyelik formunu  CKD Genel Başkanı Canan Arıtman ve Karşıyaka Şube başkanı Işıl Caner birlikte imzaladı.Böylece CKD Karşıyaka Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında da temsil edilmeye başladı.İzmir milletvekili Güler üye olduktan sonra yaptığı konuşmada 'Ben kendimi CKD üyesi olarak zaten görüyordum ancak resmi olarak üye değilmişim bunu şimdi öğrendim ve hemen üye oldum diyen' diyen Güler 'Direnme sözcüğü Cumhuriyetin hiçbir döneminde bu kadar anlamlı olmamıştı Cumhuriyet mücadelesini hep birlikte vereceğiz ve birlikte başaracağız' dedi.
Dayanışma gecesinde ayrıca CHP Merkez Disiplin kurulu üyesi Sumru Karaer ile CHP İzmir İl Disiplin Kurulu üyesi Seyyare Şar Öztürk'ünde CKD Karşıyaka şubesine üye olduğu gecede yaşanan ölüm olayları nedeniyle Yolcu Bilginç tarafından yapılacak olan canlı müzik dinletisi iptal edildi. Yalı çapkını dans grubunun gösterisi ve İzmir Mili Kütüphane Vakfı başkanı Av.Ulvi Puğ' ve Deniz Dadaş'ın şiir dinletisi ve CKD Karşıyaka şubesine destekleri ile Emek veren Selma Aykoç, Seyyare Şar Öztürk. Av.Ülkü Caner ve Av.Çetin Kadan'a da Plaket verilen geceye CHP ve İP yöneticileri eski milletvekilleri, Belediye Meclis üyeleri ve çeşitli kitle örgütü temsilcileri katıldı. Gece coşkulu bir şekilde sona erdi. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede galibiyetle başladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka lige Banvit galibiyetiyle başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?