ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka kupa peşinde...

Pınar Karşıyaka kupa peşinde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka kupa peşinde...

Geçtiğimiz yılın lig şampiyonu Pınar Karşıyaka ile Türkiye Kupası'nı kazanan Anadolu Efes arasında Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanacak olan 31.Cumhurbaşkanlığı Kupası saat 19:30'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Pınar Karşıyaka, en büyük kupayı üst üste ikinci, toplamda üçüncü kez havaya kaldırmak için ter dökecek. Karşılaşmayı Mehmet Keseratar, Murat Biricik ve Sinan İşgüder hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil-kırmızılı renklere gönül verenler takımlarını dev finalde yalnız bırakmamak için sponsorların tahsis ettiği ücretsiz otobüsler ve hava yoluyla Samsun'a akın ettiler.

Pınar Karşıyaka, son yıllarda finallerde karşılaştığı Anadolu Efes'e karşı büyük üstünlük sağladı. Kendisinden kat kat fazla bütçeye sahip rakibini 2013-14 sezonunda Ankara'daki Türkiye Kupası finalinde mağlup ederek tarihinde ilk kez kupaya uzanan Pınar Karşıyaka, aynı yıl play off çeyrek final serisini geriden gelip kazandı. Geçen sezon Play off finalindeki Efes karşısında ilk maçı kaybeden Pınar Karşıyaka, yine geriden gelerek üst üste 4 galibiyetle 28 yıl aradan sonra şampiyon oldu. İstanbul temsilcisinde oyuncu ve antrenör olarak uzun yıllar görev yapan Ufuk Sarıca, Karşıyaka'yla eski göz ağrısının kabusu oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka müziğe doyacak
Sonraki Haber Karşıyaka’nın göbeğinde eğitim rezaleti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?