ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın göbeğinde eğitim rezaleti

Karşıyaka’nın göbeğinde eğitim rezaleti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın göbeğinde eğitim rezaleti

Bostanlı’da bulunan Metin Aşıkoğlu Orta Okulu’nda bir eğitim dramı yaşanıyor.

İşleyen bir kantini bile olmayan okulda öğrenciler ailelerin dışarıdan getirdiği yemekleri okulun korkuluklarından alarak karınlarını doyurmaya çalışıyor.

2013 yılında çıkılan ihale kapsamında yapımı 500 günde tamamlanarak hizmete giren Metin Aşıkoğlu Orta Okulu’nda yaşanan eğitim dramı herkesi hayrete düşürüyor. Okul hizmete açıldığı halde birçok şeyin hala yarım olduğunu belirten öğrenci velileri, işleyen bir kantini bile olmayan okulda evlatlarını dışarıdan getirdikleri yemeklerle beslemek zorunda kalıyorlar.

Okulda çevre düzeni olmadığını söyleyen, sınıflarda ve okulun diğer kısımlarında hala inşaat atıkları bulunduğunu belirten veliler, korkuluksuz pencereler sebebiyle evlatlarının başına bir şey gelmesinden de endişe ettiklerini ifade ediyor. Yeni yapılan İmam Hatip eğitim kurumlarında işleyişin kusursuz olduğunu öne süren aileler, evlatlarının böyle kötü şartlarda eğitim görmek zorunda kalmasına isyan ediyor.

Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün okuldaki dramı görmezden geldiğini belirten veliler, yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istiyor.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Pınar Karşıyaka kupa peşinde...
Sonraki Haber ''Kardelenler'' Karşıyaka’da yetişecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?