ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka konaklama sponsoru ile imzaladı

Pınar Karşıyaka konaklama sponsoru ile imzaladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka konaklama sponsoru ile imzaladı

Mövenpick Hotel Izmir, 2016-2017 sezonunda Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın konaklama sponsoru olacak.

Spora her zaman destek veren ve projeleriyle desteğini her daim gösteren Mövenpick Hotel Izmir, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin güçlü takımlarından Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın konaklama sponsoru oldu. Anlaşma kapsamında Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın kamp konaklamaları ve şampiyonlar ligi rakip takım konaklamaları Mövenpick Hotel Izmir’de olacak.

Mövenpick Hotel Izmir’de gerçekleştirilen imza törenine Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Erhan Çetin, Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Yöneticisi Can Uluğtekin, Mövenpick Hotel Izmir Satış Direktörü Aslıhan Özgür,  Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Genel Menajeri Selim Çınar katıldı. Mövenpick Hotel Izmir Genel Müdürü Erhan Çetin, imza töreninde yaptığı konuşmada Spor Toto Basketbol Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’na sponsor olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Çetin, iş birliği hakkında şunları söyledi:

“İzmir’i sanat, spor ve sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan örnek bir şehir yapmak yolunda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Otelcilikte bir dünya markası olan ve İzmir’in en iyi otellerinden biri olan Mövenpick Hotel Izmir ile Izmir’in gururu Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı iş birliğinin iki tarafa da katkı sağlayacağını düşünüyorum. Şehrimizde basketbol sevgisinin artmasında büyük rol oynayan takımımıza ve basketbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.” 

Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Yöneticisi Can Uluğtekin ise sponporluk anlaşması ile ilgili şunları söyledi; “ Öncelikle spor adına iyi bir işbirliğine imza atıldı. Pınar Karşıyaka Basketbol Takımımız spordaki başarılarına devam ederken Mövenpick Hotel’in de yanında olduğunu bilecek. Takımımızı ve rakiplerimizi en iyi şekilde misafir edeceklerinden şüphemiz yok. Bu anlaşmada emeği geçen Mövenpick Hotel yöneticilerine verdikleri destekten dolayı da teşekkür ediyoruz.”

Genel Menajer Selim Çınar ise “Mövenpick Hotel Izmir ile yaptığımız anlaşmanın bir çok kuruma örnek teşkil ediyor. Kurum ve kuruluşların semtlerinin ve şehirlerinin değerlerine sahip çıkıyor olmaları da bizim için oldukça mutluluk vermekte ve önem arz etmektedir. “ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’yle okullar güvenlikte…
Sonraki Haber Karşıyaka'da okulun üzerine vinç devrildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?