ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da okulun üzerine vinç devrildi...

Karşıyaka'da okulun üzerine vinç devrildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da okulun üzerine vinç devrildi...

Karşıyaka Mavişehir Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'nin üzerine, bitişik arsadaki inşaata ait 6 tonluk büyük vinç devrildi. Olayın gece meydana gelmesi, öğrencilerin okulda bulunmaması büyük bir felaketin yaşanmasını engelledi.

Gece 3-4 sıralarında şiddetli rüzgârın etkisi ile okulun üzerine düşen 50 metre yüksekliğinde ve 6 ton ağırlığındaki vinç okulda büyük hasara yol açtı.

Okulun çatısını delerek sınıflara giren vinç spor salonuna ve dersliklere büyük zarar verirken okul, yağmur suları ile doldu.

Okul 2 günlüğüne tatil edilirken Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, Ak parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, il ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve inşaatın yetkilileri okula gelerek incelemelerde bulundu.

İnşaat şirketi yetkililerinin okulun hasarının en kısa zamanda giderileceğini ifade ettikleri belirtildi.

20 ye yakın dersliğin bulunduğu okulun hasarlı iki katı dışındaki diğer bölümlerinde eğitim öğretimin devam edilmesi için gerekli çalışmalar, kurulan kriz masası tarafından planlanmaya başlandı.

Okulun bitişiğindeki arsada özel bir inşaat şirketinin inşaat çalışmalarında kullanılan 50 metre yüksekliğinde 6 ton ağırlığındaki vincin, gece şiddetli rüzgârın etkisi ile okulun üzerine büyük bir gürültü ile devrildiği yakında oturanlar tarafından ifade edildi.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka konaklama sponsoru ile imzaladı
Sonraki Haber Asıl sorumlu Mavişehir'i ranta açanlardır...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?