ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp

Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp

Eurocup Son 32 K Grubu'nda temsilcimiz Pınar Karşıyaka, gruptaki 4. karşılaşmasında deplasmanda Dolomiti Energia'ya 76-72 mağlup oldu.

Maça savunmada çok kötü başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 26-18 geride kapattı. Temsilcimiz ikinci çeyrekte Bracey Wright ile hücumda biraz kıpırdanır olsa da soyunma odasına 44-32'lik skorla girdi. Üçüncü çeyrekte bir ara farkı 6 sayıya indiren yeşil kırmızılı ekip karşısında Davide Pascolo ile etkili olan ev sahibi son bölüme de 62-51 önde girdi. Son çeyrekte agresif savunmayla farkı eriten Kaf Kaf, bitime 25 saniye kala farkı 2 sayıya indirse de İtalyan ekip sahadan 76-72 galip ayrıldı.

 

Pınar Karşıyaka'da Bracey Wright 23 sayıyla maçın en skoreri olmasına rağmen mağlubiyete engel olamazken; yeni transfer Lazeric Jones ilk maçında 6 sayı-2 ribaunt-2 asist ile mücadele etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı kadınların sağlığı KETEM'e emanet!..
Sonraki Haber Kaf Kaf kupada üst tur için Akhisar'ı ağırlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?