ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf kupada üst tur için Akhisar'ı ağırlıyor...

Kaf Kaf kupada üst tur için Akhisar'ı ağırlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf kupada üst tur için Akhisar'ı ağırlıyor...

Karşıyaka ile Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 2.lik mücadelesine çıkıyor...

Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak gruptaki son karşılaşmayı, Suat Arslanboğa yönetecek. A Spor'dan naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları 10 TL olarak açıklandı. Ev sahibi Karşıyaka'da sakatlığı süren Berkay Can ve Gökhan forma giyemeyecek, Akhisar Belediyespor'da ise eksik bulunmuyor. İki takımın da sahaya ideale yakın kadrolarla çıkacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın 16 puanla liderliği garantilediği grupta Karşıyaka son 3 maçını kaybetmesine rağmen 6 puanla 2'nci sırada bulunuyor, Akhisar Belediyespor ise 5 puanla rakibini takip ediyor. PTT 1'inci Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka'ya kupada adını son 16 takım arasına yazdırmak için beraberlik yetecek. Süper Lig'de son haftalarda düşüşe geçen yeşil siyahlı ekip, kupada yola devam etmek için rakibini yenmek istiyor. Grup 2'ncisi üst turda F Grubu lideri Trabzonspor'la eşleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp
Sonraki Haber Ersin Veli ayrılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?