ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, ince eleyip sık dokuyor

Pınar Karşıyaka, ince eleyip sık dokuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, ince eleyip sık dokuyor

Yeni sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giden Pınar Karşıyaka, transferde ince eleyip sık dokuyor.

Bu sezon bütçe kısıtlamasıyla karşı karşıya kalan Pınar Karşıyaka, transfer harekatında adımlarını sağlam atmaya çalışıyor. Eldeki oyunculardan Soner ve Muhammed’in sözleşmelerini uzatan, takımla sözleşmesi devam eden Egemen Güven’le yola devam kararı alan ve altyapıdan Arca Tülüoğlu, Berk Kar, Görkem Doğan ve Bertan Baştan ile profesyonel sözleşme imzalayan Pınar Karşıyaka yerli transferi bu şekilde sona erdirdi.

6 yabancı hakkı kullanılacak

Dış transferde yalnızca ABD’li guard J’Covan Brown ile sözleşme imzalayan Pınar Karşıyaka, piyasanın yüksek olması sebebiyle bu konuda beklemeye geçti. Transfer çalışmalarında acele etmediklerini ve ince eleyip sık dokuduklarını belirten Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Şu an yalnızca 1 yabancı transferimiz oldu, 5 yabancı daha transfer edeceğiz. Ama bu konuda acele etmiyor, ince eleyip sık dokuyoruz. Bu sene basketbol şubemizin 50. yılını kutluyoruz. Buna yakışır bir kadro kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Büyükkarcı ayrıca çalışmaların Ağustos başında başlayacağını ve transferlerin de bu tarihe kadar büyük ölçüde tamamlanacağı belirtti.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in dokuz üniversitesi, darbe girişimini şiddetle kınadı
Sonraki Haber Diz Protezi ameliyatı korkunuz olmasın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?