ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir’in dokuz üniversitesi, darbe girişimini şiddetle kınadı

İzmir’in dokuz üniversitesi, darbe girişimini şiddetle kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’in dokuz üniversitesi, darbe girişimini şiddetle kınadı

İzmir Üniversiteleri Platformu, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimini şiddetle kınadığını ve lanetlediğini açıkladı.

İzmir Üniversiteleri Platformu tarafından yapılan açıklamada;

“İzmir’in dokuz üniversitesi tarafından oluşturulan İzmir Üniversiteleri Platformu olarak; 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan kabul edilemez darbe girişimini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Demokrasinin en önemli unsurlarından olan üniversitelerimiz adına; toplumumuzun tüm kesimlerinin demokrasiye, laikliğe, hukuk devleti ilkelerine ve anayasal hak ve özgürlüklere kararlılıkla bağlı kalması gerektiğinin altını çiziyoruz.

Ülkemizin bu sıkıntılı süreci hızla atlatması ve eskisinden daha güçlü bir demokrasi ile yoluna devam etmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtiyor ve olaylar sırasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintileri sürüyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, ince eleyip sık dokuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?