ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada kaybetti

Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada kaybetti

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde Pınar Karşıyaka Gelişim evinde 68 Aksaray Belediyespor'a uzatmada 86-81 mağlup oldu.

Karşılaşmaya üst üste basketlerle başlayan konuk ekip 68 Aksaray Belediye, ilk çeyreği 25-18 önde geçmeyi başardı. İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka Gelişim farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başarsa da öne geçemedi ve soyunma odasına 41-38’lik 68 Aksaray üstünlüğüyle gidildi. Konuk ekip 68 Aksaray 3. çeyreğe de hızlı başlasa da ev sahibi ekip maça ağırlığını koymayı başardı ve üstünlüğü ele geçirerek son çeyreğe 58-55 önde girdi. Son çeyreği kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşma 69-69 sona ererek uzatmalara gitti. Uzatma çeyreğinin de son saniyelerine eşitlikle girilen karşılaşmadan 86-81’lik skorla konuk ekip 68 Aksaray Belediye galip ayrıldı.

68 Aksaray'da Buğra Dağ 33 sayı-18 ribaunt ile yıldızlaşırken; Pınar Karşıyaka Gelişim'de Mertcan Solkol 22 sayı-6 ribaunt ile mücadele etti.

Pınar Karşıyaka Gelişim                                                      68 Aksaray Belediye

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da başkan Erten, Hakyemez'den şikayetçi olacak
Sonraki Haber Karşıyaka yeni yıl için ışıl ışıl oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?