ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da başkan Erten, Hakyemez'den şikayetçi olacak

Karşıyaka'da başkan Erten, Hakyemez'den şikayetçi olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da başkan Erten, Hakyemez'den şikayetçi olacak

Karşıyaka'da Başkan Ali Erten, kendisiyle ilgili zimmet, kulüp bilançolarında usulsüzlük ve görevi kötüye kullanma suçlamalarıyla savcılığıyla suç duyurusunda bulunan eski yöneticilerden Nurettin Hakyemez'den şikayetçi olacağını söyledi.

Hakyemez'in iddialarının asılsız olduğunu belirten Erten, "İddiaları tamamen iftira. Kongrede bilançolar üyelerin oylamasına bile sunulmadı. Hangi belgelere dayanarak bu çirkin iftiraları atıyor. Kongre öncesi Karşıyakamızı ve beni karalamaya çalışıyor. Avukatım kendisiyle ilgili suç duyurusu ve tazminat talebinde bulunacak" diye konuştu.

Kongre sürecine odaklanan Karşıyaka'da eski yöneticilerden Nurettin Hakyemez'in Başkan Ali Erten hakkında 'Zimmet, kulüp bilançolarında usulsüzlük ve görevi kötüye kullanma' iddialarıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Karşıyaka'da daha önce 1990'da 2'nci başkanlık ve vekaleten başkanlık yapan Hakyemez, şöyle dedi:"Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı, İl Dernekler Müdürlüğü ve mali şubeye avukatım kanalıyla dilekçeyle başvuru yaptım. Kulüpte defterler düzgün tutulmamış, tarihi bir sponsor desteği olmasına rağmen girip-çıkan para belli değil. Bu kadar gelir varken borcun 40 milyon TL'ye çıkması normal değil."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da üniversite sevinci
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim uzatmada kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?