ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Gelişim son anda Milli Piyango'ya kaybetti

Pınar Karşıyaka Gelişim son anda Milli Piyango'ya kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Gelişim son anda Milli Piyango'ya kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Ligi 11. Hafta mücadelesinde Maliye Milli Piyango’yu konuk eden Pınar Karşıyaka Gelişim, uzun süre önde götürdüğü karşılaşmadan 69-65 mağlup ayrıldı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği ev sahibi Pınar Karşıyaka Gelişim’in 13-10 üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren yeşil kırmızılılar devreyi 34-26 önde kapatmayı başardı. Üçüncü çeyrekte daha etkili bir performans sergileyen konuk ekip Maliye Milli Piyango maça tekrar ortak olmayı başardı ve son çeyreğe 50-50 eşitlikle girildi. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın son çeyreğinin bitimene 16 saniye kala bulduğu üçlükle eşitliği bozan konuk ekip Maliye Milli Piyango, karşılaşmadan 69-65 üstünlükle ayrıldı.

Pınar Karşıyaka Gelişim                                                         Maliye Milli Piyango

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka kızlarının Kartal zaferi...
Sonraki Haber Kaf Kaf, Yeşilgiresun engelini aştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?