ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Yeşilgiresun engelini aştı...

Kaf Kaf, Yeşilgiresun engelini aştı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Yeşilgiresun engelini aştı...

Spor Toto Basketbol Ligi 15.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u 87-83 mağlup etti.

Karşılaşma Kenan ve Jackson’ın karşılıklı basketleriyle başladı. Yeşil kırmızılılar Gabriel ve Iverson ile etkili olurken Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Hosley ve Jackson ile sayılar buldu.  İlk çeyreği Justin Carter’ın basketiyle Pınar Karşıyaka 17-14 önde tamamladı. İkinci çeyrek Kerem Gönlüm’ün basketiyle başladı. Crocker ve Hosley ile Yeşilgiresun skor bulurken ev sahibi ekip Kerem ve Wright ile etkili oldu. Karşılıklı üçlüklerin ardından soyunma odasına 42-42 eşitlikle gidildi. İkinci yarıda Warren ve Holey ile Yeşilgiresun iyi başlarken Karşıyaka Kenan ve Gabriel ile cevap verdi. Bir Karşıyaka bir Yeşilgiresun öne geçerken son çeyreğe 64-64 eşitlikle girildi. Son çeyrekte Karşıyaka Kerem ve Wright ile 6 sayı öne geçse de konuk ekip Crocker ve Jackson ile eşitliği sağladı. Son anları büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 87-83 kazandı.


PINAR KARŞIYAKA                                             AKIN ÇORAP YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim son anda Milli Piyango'ya kaybetti
Sonraki Haber Bisim bisiklete olan ilgiyi arttırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?