ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank maçı Eurocup sitesinde manşet!

Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank maçı Eurocup sitesinde manşet!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank maçı Eurocup sitesinde manşet!

Eurocup Son 16 Turu'nda çarşamba günü Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank'ın maçı, Eurocup'ın web sitesine manşet oldu.

Eurocup Son 16 Turu'nda en heyecanlı maç olarak gösterilen karşılaşmada iki Türk ekibinin artıları ve eksileri aktarıldı. Pınar Karşıyaka'nın her kulvarda başarıyı hedeflediği belirtilirken, "Pınar Karşıyaka savunmada ve hücumda çok etkili. Son maçta Reggio Emilia karşısında 109 sayı bularak rekor kırdılar. Ayrıca Trabzonspor Medical Park'tan sadece 43 sayı yiyerek yine bir ilke imza attılar" ifadeleri kullanıldı.
Sitede, A Milli Takımda birlikte çalışan Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ile Galatasaray Odeabank'ı çalıştıran Ergin Ataman'ın çok iyi arkadaş olduklarına da dikkat çekildi. Yapılan değerlendirmede, "Hem Ataman hem Sarıca son zamanların en iyi Türk antrenörleri. Ufuk Sarıca, Ergin Ataman'la eski adı Efes Pilsen olan Anadolu Efes ve Beşiktaş'ta birlikte çalıştı, Şimdi ise ikisi Türk Milli Takım'dalar. İki önemli koç kazanmak için sahada her şeyi yapacaklar" ifadesine yer verildi.
Maçın teknik analizinin de yapıldığı yazıda Galatasaray Odeabanklı Chuck Davis ve Pınar Karşıyakalı Josh Carter'ın takımları için en önemli kozlar olacağı belirtildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hakim Özdemir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber İzmir Valiliği, polise Karşıyaka’da geniş arama izni verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?