ANA SAYFA > GÜNDEM > Hakim Özdemir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Hakim Özdemir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakim Özdemir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Karşıyaka Adliyesi hakimlerinden Ömer Özdemir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Hakim Özdemir için Karşıyaka Adliye Sarayı önünde düzenlenen cenaze törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Süleyman Manka, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, İlçe Jandarma Komutanı Celal Cesur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Avukatlar, Karşıyaka Adliye Sarayında görevli hakim ve savcılar, çalışanlar ve çok sayıda Karşıyakalı ile Hakim Ömer Özdemir’in kardeşi Beyhan Özdemir ve yakınları katıldı.

Bugün doğum günüydü

Merhum Hakim Özdemir’in cenaze töreninde Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ağlamamak için kendisini zor tuttuğu konuşmasında şunları söyledi; “30 yıllık memuriyet hayatımın en zor ikinci görevini ifa etmek durumundayım. 1 yıldır bu adliyede görev yapıyorum. Tam bir Türkmen Bey’i olan, Gaziantep eşrafından Ömer Bey’le burada tanıştım. 2004-2009 yılları arasında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı yapmam sebebiyle o yörenin insanına saygım sonsuzdur. Rahmetli hakimimiz vefat etmemiş olsaydı bugün doğum günüydü. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirmiş. 2001 yılında Karşıyaka Adliyesi’nde görevine başlamış, en son da 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi olarak görevini ifa etti. 1 kız 1 erkek olmak üzere 2 evlat babasıdır. Kardeşimize, meslektaşımıza, Allah rahmet eylesin diyorum. Kendisi bugün akşam 20.00 uçağıyla kendi topraklarına uğurlanacak. Toprağı bol, mekanı cennet olsun”

Hakim Ömer Özdemir’in Türk bayrağına sarılı naşı, tüm Adliye çalışanlarının katılımıyla Karşıyaka Adliye Sarayı önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından, Karşıyaka Hacı Osmanpaşa camiine götürülerek burada cenaze namazı kılındı. Merhumun cenazesi, cenaze namazının kılınmasının ardından defnedilmek üzere memleketi Gaziantep’e gönderildi.

Cenazeye Yargıtay Başkanlığı, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca da çelenk gönderdiler.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nergiz ''Direniş'' parkında çalışmalar tam gaz
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank maçı Eurocup sitesinde manşet!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?