ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Euroleague'e galibiyetle veda etti

Pınar Karşıyaka, Euroleague'e galibiyetle veda etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Euroleague'e galibiyetle veda etti

THY Euroleague normal sezon son haftasında temsilcimiz Pınar Karşıyaka Polonya deplasmanında Stelmet Zielona Gora'yı 83-81 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 24-20 önde geçerken soyunma odasına ise 13 sayı farkla 49-36 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte ev sahibi isabetli dış şutlarla farkı eritti ve son bölüme 63-61'lik skorla girildi. 

Son çeyreğe 7-0'lık seriyle başlayan Kaf Kaf farkı 9 sayıya yükseltirken (70-61) Polonya temsilcisi 8-0'lık seriyle maça yeniden ortak oldu: 70-69. Can Altıntığ ve Justin Carter'ın 3 sayılık basketleriyle nefes alan Pınar Karşıyaka sahadan 83-81'lik skorla galip ayrıldı.

 

Pınar Karşıyaka'da Justin Carter 27 sayı ile maçın en skorer ismi olurken; Juan Palacıos 13 sayı-9 ribaunt, Josh Carter 10 sayı ile galibiyetin kilidini açtılar.

 

Bu sonuçla Pınar Karşıyaka Euroleague'de C Grubu'nu 5.sırada tamamladı ve Eurocup'ta K Grubu'nda İtalyan ekipler Dolomiti Energia Trento, Grissin Bon Reggio Emilia ve temsilcilerimizden Trabzonspor Medical Park ile eşleşti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bebeğiniz için yürüteç
Sonraki Haber Karşıyaka’da Kent tesisleri yılbaşına hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?