ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Kent tesisleri yılbaşına hazır

Karşıyaka’da Kent tesisleri yılbaşına hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Kent tesisleri yılbaşına hazır

Karşıyaka Belediyesi’nin kuruluşu Kent AŞ, her gün binlerce konuğu ağırlayan sosyal tesislerinde yılbaşı gecesini şölene dönüştürecek. Gözde restoran ve kafeler için hazırlanan özel menülerle konuklara nefis lezzetler sunulacak. Canlı müzik ve dans gösterileriyle eğlence doruğa çıkacak.

Modern kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşama renk katan Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent AŞ, yılbaşı gecesi için hazırlıklarını tamamladı. En çok tercih edilen tesisler arasında yer alan Dante, Deniz Kent, Kent Balık, Ocakbaşı ve Tersane Kafe için yılbaşına özel olarak, ayrı ayrı menüler oluşturuldu. Ordövr ve peynir tabaklarından ara sıcaklara; balık, et ya da tavuk seçeneklerinin yer aldığı ana yemeklerden kapanış çorbasına kadar pek çok lezzeti barındıran menüler, her bütçe ve zevke hitap edecek şekilde hazırlandı.

Usta şeflerin elinden muhteşem lezzetlerin sunulacağı tesislerde, canlı müzik ve dans şovlarla da yeni yıla keyifli bir başlangıç yapılacak. Grup Laika’nın sahne alacağı Dante’de, taverna konseptiyle muhteşem bir eğlence yaşanacak. Sirtaki gösterileri ve sürpriz yarışmalar gerçekleştirilecek. Kent Balık Restoran’da gece fasılla başlayacak, eğlence pop müzikle devam edecek. Tersane Kafe ile Deniz Kent ve Ocakbaşı’nda da başarılı müzisyenlerin canlı performanslarıyla yeni yıla girilecek. Beş tesiste de yılbaşı eğlencelerinin olmazsa olmazı dansöz gösterileriyle, coşku ve eğlence zirveye çıkacak. Tüm programlar için (0232) 337 33 99 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Euroleague'e galibiyetle veda etti
Sonraki Haber Hamamcı: Birileri çıkıp transfer yapacağız diyemez, kararı ben vereceğim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?