ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Euroleague için iki salonu da hazırlayacak

Pınar Karşıyaka Euroleague için iki salonu da hazırlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Euroleague için iki salonu da hazırlayacak

Turkısh Airlines Euroleague C Grubu'ndaki 15 Ekim'de İzmir’de ilk maçını Barcelona ile yapacak Pınar Karşıyaka, salon hazırlıklarına hız verdi.

Karşıyaka Spor Kulübü Asbaşkanı ve Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, "Arena'da kapasiteyi artırmamız gerekiyor. Koltuk sayısını 4 bin 500'den 5 bine çıkarmalıyız. Karşıyaka Belediyesi ile işbirliği yapacağız. Bu konuda mimarlardan destek alacağız. Soyunma odaları, ışıklandırma, giriş çıkışlar ve turnikeler de düzenlenmeli" dedi.
Halkapınar Spor Salonu'nda da eksikler tespit edildiğini ifade eden Ustaoğlu, "Halkapınar'da parke zemin ve skorboard yenilenmeli. Turnike ve ışıklandırma sorunu orada da var. Halkapınar Spor Salonu için de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile temas halindeyiz. Biz maçlarımızı iki salonda da oynayacakmışız gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. İlk tercimiz Karşıyaka.  Burası bildiğimiz, alışık olduğumuz, taraftarımızla bütünleştiğimiz bir salon. Ancak kapasite sorununu çözememe durumunu göz önünde bulundurarak Halkapınar Spor Salonu'nda da hazırlıklar yapılacak. İki salonu da Euroleague standartlarına uygun hale getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi’nde kayıtlara özel konforlu hizmet
Sonraki Haber MHP'li Koç: Çözüm süreci bir oyalamaydı, o da bitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?