ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi’nde kayıtlara özel konforlu hizmet

İzmir Üniversitesi’nde kayıtlara özel konforlu hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi’nde kayıtlara özel konforlu hizmet

Kontenjanının yüzde 97’sine yerleştirme yapılan ve 1396 yeni öğrencisine merhaba demeye hazırlanan İzmir Üniversitesi’nde kayıtlara özel konforlu hizmet sunulacak.

Van’dan Tekirdağ’a Şanlıurfa’dan Rize, İstanbul ve Antalya’ya Türkiye’nin 68 ilinden üniversite öğrencilerinin tercihi olan İzmir Üniversitesi’nde kayıt heyecanı yaşanıyor. Başta İzmir olmak üzere çoğunluğu Aydın, Manisa, Muğla, Denizli, Balıkesir gibi Ege bölgesi illerinden gelecek olan İzmir Üniversitesi öğrencilerinin kayıt işlemlerini konforlu bir ortamda sürdürebilmesi için hazırlıklar son hız devam ediyor. 3 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 7 Ağustos Cuma günü sona erecek kayıtlar için İzmir Üniversitesi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verilecek.

Üniversiteli olmanın ilk adımını atacak öğrenciler ve ailelerine konforlu hizmet sunmayı hedefleyen İzmir Üniversitesi’nde yoğunluk yaşanmaması amacı ile fakültelere göre farklı kayıt günleri belirlendi. Bu belirlemeye göre 3 Ağustos Pazartesi günü Tıp Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi, 4 Ağustos Salı günü Hukuk Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu, 5 Ağustos Çarşamba günü Fen - Edebiyat Fakültesi ile İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, 6 Ağustos Perşembe günü Fen - Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi, 7 Ağustos Cuma günü ise Sağlık Yüksekokulu,- Güzel Sanatlar Fakültesi ve bu yıl ilk öğrencilerini kabul edecek olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kayıtları yapılacak.

Kayıtlar için gerekli belgeler ile ilgili bilgiye www.izmir.edu.tr web sitesinde ulaşmak mümkün.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aslı Yılmaz KSK’ye yıllar sonra geri döndü…
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Euroleague için iki salonu da hazırlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?