ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka'ya kaybetti

Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka'ya kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka'ya kaybetti

Türkiye Basketbol Ligi 26.haftasında Pınar Karşıyaka evinde Darüşşafaka Doğuş'a 80-79 mağlup oldu.

Karşılaşma Palacios ve Vidmar'ın karşılklı basketleriyle başladı. Pınar Karşıyaka Strawberry ve Dixon ile sayılar bulurken Daçka, Vidmar ve Farmar ile etkili oldu. Taylor Brown ve Farmar'ın basketleriyle Darüşşafaka farkı 8 sayıya kadar çıkarırken yeşil kırmızılılar Diebler, Barış ve Palaicos ile farkı kapattı. İlk çeyrek 23-21 Darüşşafaka Doğuş üstünlüğüyle sona erdi. İkinci çeyreğe Pınar Karşıyaka Diebler ve Gabriel'in üçlükleriyle iyi başladı. Darüşşafaka ilk 4 dakika sayı bulamazken fark 9 sayıya çıktı. Farmar'ın basketlerine Karşıyaka Strawberry ve Diebler ile cevap verdi ve farkı 13 sayıya çıkardı. Farmar ile farkı Daçka eritirken ilk devreyi Pınar Karşıyaka 40-38 önde tamamladı.

İkinci yarıya Palacios'un üst üste basketleriyle başlayan Pınar Karşıyaka Dixon'ın üçlüğüyle farkı 8 sayıya çıkardı. Diebler ve Barış'ın üst üste üçlüler bulan yeşil kırmızılılar farkı artırdı. Son çeyreğe 68-57 Karşıyaka üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Farmar yine sahneye çıktı ve üst üste sayılarıyla Darüşşafaka eşitliği sağladı. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Darüşşafaka Doğuş 80-79 kazandı.

Pınar Karşıyaka'da ise Jon Diebler 21 sayı 3 ribaund 2 asist ile takımının en skoreri olurken Juan Palacios 15 sayı 7 ribaund 4 asist ve Barış Hersek 12 sayı 2 asist kaydetti.

Darüşşafaka Doğuş'ta 26 sayı 4 ribaund 4 asist ile oynayan Jordan Farmar maçın en skorer ismi oldu. Gasper Vidmar 15 sayı 6 ribaund 1 asist ve Taylor Brown 8 sayı 3 ribaund 2 asist ile oynadı.

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lider Şemikler, Manavkuyu'yu 3-1 yendi...
Sonraki Haber Metin Yıldırım'dan sert açıklama...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?