ANA SAYFA > SPOR > Metin Yıldırım'dan sert açıklama...

Metin Yıldırım'dan sert açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Yıldırım'dan sert açıklama...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kuruklu üyesi ve Futbol Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım Bucaspor ile oynanan maçında rakip takım taraftarınmı ve polisin tutumunu eleştirerek ardından sert açıklamalarda bulundu.

Metin Yıldırım, Bucaspor maçında hiç bir günahı ve suçu olmayan, tek amacı takımını destekllemek ve futbol izlemek için stada gelen Gökhan Görücüoğlu'nun yaralanmasını gündeme getirdi.
Yıldırım, "olaylar çok vahim ve üzüntü verici. Gökhan kardeşimizin başına gelenler bizleri derinden üzdü. Spor böyle olacaksa hiç olmasın daha iyi. Beyin ameliyatı geçiren Gökhan kardeşimizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını istiyor ve diliyoruz. Hiç bir aile bu tip acıları yaşamamalı. Bunları ailelere yaşatmaya da kimsenin hakkı yok. Alsancak ve Atatürk Stadlarında yıllardır ev sahibi takım taraftarı olarak maça gelen deplasman taraftarının tahliye olmasını beklerdik. Sonra bizler çıkardık. Eğer Buca'da da maç sonrası ilk olarak bizim seyircimiz çıksaydı bu tip sorunlar yaşanmazdı. Şehrin göbeğinde nasıl böyle taşlamalar oluyor anlam veremiyorum. Emniyet nasıl önlem alamıyor şaşırıyorum" dedi.
Yıldırım, olayın peşini bırakmayacaklarını emniyet güçlerinin bir an önce taş atan veya atanları bulup gerekli cezaları vermesini beklediğini de sözlerine ekleyerek, "olayın takipcisiyiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka'ya kaybetti
Sonraki Haber Sarıca: Euroleague için büyük avantaj kaybettik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?