ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Banvit'e kaybetti

Pınar Karşıyaka, Banvit'e kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Banvit'e kaybetti

Spor Toto Basketbol Ligi 13.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Banvit'e 83-78 mağlup oldu.

Mücadeleye Pınar Karşıyaka Gabriel ve Iverson’ın basketleriyle başladı. Banvit Vidmar ile sayı bulsa da heşil kırmızılılar skoru 11-2’ye taşıdı. Banvit Fortson ve Slaughter ile toparlanırken Moerman’ın da devreye girmesiyle ilk çeyreği 23-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Gabriel ve Josh Carter ile Karşıyaka iyi başladı. Banvit’te Carmichael etkili olurken konuk ekipte Carter ve Gabriel sayılar buldu. Pınar Karşıyaka Bracey Wright’ın üçlüğüyle soyunma odasına 39-38 üstün gitti.

İkinci yarıya Banvit Moerman’ın basket faulden bulduğu üç sayı ile başladı. Pınar Karşıyaka Kerem, Josh Carter ve Wright’ın basketleriyle skorda öne geçti. Bir Banvit bir Karşıyaka skorda üstünlüğü eline alırken Justin Carter ve Gabriel’in basketleriyle yeşil kırmızılılar farkı 9’e çıkardı. Son çeyreğe 59-53 Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte Banvit Moerman ve Slaughter ile üç sayılık isabetler bulurken skorda tekrar öne geçti. Son çeyrek büyük heyecana sahne olurken son 2 dakikaya Banvit’in 72-71’lik üstünlüğüyle girildi. Banvit farkı 5’e yükseltirken Gabirel’in üçlüğüyle son 49 saniyeye 76-74 girildi. Taktik faulleri tek tek Banvit sayıya çevirirken bitime 8 saniye kala Pınar Karşıyaka farkı 1’e indirdi (79-78). Banvit karşılaşmadan 83-78 galip ayrıldı.


BANVİT                                                                          PINAR KARŞIYAKA

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'in genç tasarımcıları İstanbul'da görücüye çıkacak
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta sonuç yine hüsran...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?