ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka ateşle oynuyor

Pınar Karşıyaka ateşle oynuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka ateşle oynuyor

Spor Toto Basketbol Ligi 28. haftasında Banvit Basketbol'u ağırlayan Pınar Karşıyaka, rakibine 71-64 mağlup olarak play-off yolunda ciddi bir yara aldı.

Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmanın ilk çeyreği, Pınar Karşıyaka'nın 20-17'lik üstünlüğüyle sona erdi. Kısır bir mücadeleye sahne olan 2. çeyrekte konuk Banvit üstünlüğü ele geçirdi ve soyunma odasına 32-29 önde gitti. Üçüncü çeyreğe de iyi bir başlangıç yapan konuk Banvit, farkı çift hanelere kadar çıkartmayı başarsa da çeyreğin sonlarında toparlanan Pınar Karşıyaka maça yeniden ortak oldu ve son çeyrek 50-50'lik eşitlikle başladı. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan son çeyreğin sonlarına doğru oyundaki etkinliğini artıran konuk ekip Banvit, karşılaşmadan 71-64'lük skorla galip ayrıldı. Play-off hattında sınırda bulunan Karşıyaka, bu sonuçla ciddi bir yara almış oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Necip Kalkan: ''İzmir'i gelişim merkezi yapmayı hedefliyoruz''
Sonraki Haber Karşıyaka artık özüne dönmeli...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?