ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Acıbadem Üniversitesi'ni farklı geçti

Pınar Karşıyaka, Acıbadem Üniversitesi'ni farklı geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Acıbadem Üniversitesi'ni farklı geçti

İzmir'de düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Pınar Karşıyaka, Acıbadem Üniversitesi'ni 85-68 mağlup etti.

Karşılaşmaya 11-0'lık bir seriyle fırtına gibi başlayan Pınar Karşıyaka, ilk çeyreği 16-12 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında tam 22-0'lık bir seri yakalayarak rakibine adeta cehennemi yaşatan yeşil kırmızılılar, soyunma odasına 45-24'lük skorun rahatlığıyla gitti. Üçüncü çeyrekte de farkın çift hanelerin altına düşmesine izin vermeyen Pınar Karşıyaka, son çeyrek başlarken 63-50 öndeydi. Son çeyrekte de etkili ataklarla rakibine zor anlar yaşatan Pınar Karşıyaka, karşılaşmadan 85-68'lik skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla turnuvadaki ilk galibiyetini alan Pınar Karşıyaka'da Bertan Baştan 22 sayı 13 ribaundla maçın yıldızı olurken, 18 sayı 1 ribaund 11 asist üreten Arca Tülüoğlu da galibiyete büyük katkı sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ADD'den sanat müziği konseri
Sonraki Haber Sağlık için harekete geçtiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?