ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Pınar, İzmirli çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor

Pınar, İzmirli çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar, İzmirli çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor

Pınar, Stevie Ödüllü Pınar Resim Yarışması ve Pınar Çocuk Tiyatrosu’ndan sonra sanata desteğini resim atölyeleri kurarak devam ettiriyor. Pınar 24 - 26 Mart 2017 tarihleri arasında İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştireceği Resim Atölyesi ile çocukları, geleceklerini hayal dünyalarıyla birleştirerek resimle anlatmaya davet ediyor.

Sanata verdiği önemi 36 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Resim Yarışması ve 30 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Tiyatrosu ile gösteren Pınar,  geçen yıl yoğun talep gören Resim Atölyeleri’ni yapmaya devam ediyor. 24 - 26 Mart 2017 tarihleri arasında İzmirli çocuklarla Optimum Alışveriş Merkezi’nde buluşacak olan Pınar, çocukların gelecek için hayallerini resmetmelerine yardımcı olacak.

Pınar Resim Atölyesi 6 ilde çocuklarla bir araya geliyor

5 binin üzerinde çocuğu resim atölyelerinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Rönesans Gayrimenkul bünyesinde yer alan Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri’nde atölyelerini açarak çocuklarla buluşuyor. Mart ayı içerisinde Şanlıurfa Piazza, Adana Optimum ve Ankara Optimum Alışveriş Merkezlerinde çocuklarla bir araya gelen Pınar Resim Atölyesi, İzmir Optimum, İstanbul Optimum, Kozzy ve Samsun Piazza’da kurulacak atölyelerle de 6-14 yaş arasındaki miniklere, sanatı sevdirmeye devam edecek. Ayrıca atölye alanında Pınar’ın sürdürülebilirlik vizyonunun ve çalışmalarının yer aldığı broşürler ziyaretçilerle paylaşılacak.

Pınar Resim Atölyesi Ziyaret Tarihleri:

İzmir Optimum Alışveriş Merkezi: 24 - 26 Mart 2017

Samsun Piazza Alışveriş Merkezi: 31 Mart 2017  – 2 Nisan 2017

İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi: 7 – 9 Nisan 2017

İstanbul Kozzy Alışveriş Merkezi: 14 - 16 Nisan 2017

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım'ın Kızları final grubu için Pursaklar karşısında
Sonraki Haber Karşıyaka'da kurulacak Türkiye’nin ilk Çocuk Müzesi tanıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?